"Finalfeber i idol"

 
Foto: Olle Sporrong


Fyra dagar till final. Årets två "Idol"-finalister börjar se slutet av årets tävling.
Nu berättar Calle och Erik om hur det varit att förvandlas från vanliga ungdomar till påpassade idoler:
- Man är lite av en karaktär i tv-serien "Idol", säger Calle Kristiansson.

Det närmar sig final för "Idol 2009". Och det är två trötta finalister som precis blivit uppgraderade till var sin svit på hotellet i Stockholm där de bott tillsammans med de andra idolerna sen oktober.
Höstens intensiva schema börjar ta ut sin rätt för de två som i år klarat sig kvar i tävlingen längst. Och båda skulle nog helst se att det var fredag redan i dag.

Extremt tempo

- Det är ett ett tempo här som ingen människa borde utsättas för och så har det varit ganska så länge.
- Det är en konstig situation man befinner sig i. Vi är aldrig lediga och vi har aldrig sovmorgon, säger Calle Kristiansson, som samtidigt är överlycklig över att vara en av årets två finalister.
Också Erik Grönwall, som inför helgens drabbning i många läger är favorittippad, känner att tröttheten är mer påtaglig än någonsin.
- Självklart är man trött. Det är bara en vecka kvar och hösten har varit intensiv. Men jag ser det ändå inte som att det snart är slut, utan som att det snart börjar, säger han.
Calle, som med sin mer rockiga bakgrund och stil sticker ut från den genomsnittliga "Idol"-deltagaren, berättar att han längtar efter att få bli mer "sig själv igen" när finalen är över - oavsett hur det går.
Inte riktigt sig själv

- Man är lite av en karaktär i tv-serien "Idol", och det fortsätter ju även efter den en och en halv timme man är i tv. Man är ju liksom inte riktigt sig själv, och man gör inte de saker som man annars gör, säger han.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0