"Stolta föräldrar" en favorit i repris:)



Det är efterfest inne i Globenkomplexet. Skvallerpresskändisarna är på plats och värms upp av popstjärnan Agnes i väntan på kvällens två nykläckta popidoler. Vinnaren Erik Grönwall och den mer än belåtne tvåan Calle Kristiansson.

I idolfinalisternas egen ringhörna trängs Eddie och Rabih med fjolårets huvudpersoner Kevin Borg och Alice. Där väntar även den tillresta Kristianstadsklanen på sin hemmason. Mamma Camilla Breitenfellner, pappa Peter Kristiansson, kompisarna Ludde Lundgren och Jonas Kajsson med sin mamma tillika vän till familjen.

– Det har varit spännande. Men orolig? Inte någon gång. Calle ger sig inte in i något om han inte tror att han kommer att klara av det, säger en sansad men stolt pappa Kristiansson.

Mamma Camilla reagerade dock på att sonen verkade så blyg i början av sitt Idol-äventyr.

– Det var nästa så jag ville ringa upp och säga "Kom igen nu. Vad håller du på med?". Den Calle vi känner är den Calle som tittarna har fått uppleva på senare tid.

Vad svarade han då?

– "Men det handlar om musiken, mamma. Det är musik som räknas."

Men även hans sköna personlighet, visst?

– Han är en kul prick.
Familjeglädje. Pappa Peter, Calle och mamma Camilla på festen efter "Idol"-finalen 2009. Bild: Annica Jönsson


Hissdörrarna öppnas och ut kliver – Anders Bagge. Som springer på Peter Jihde på röda mattan utanför och förenas med programledaren i en fet kyss. Ett passande sätt att fira av ännu en säsong av det populära tv-programmet "Idol".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0