"Stopp för biljettbokning till Idolfinalisters turné"





Det är oklart om idolfinalisterna Erik och Calle kommer till Karlshamn. Arrangörerna väntar besked från artistbolaget United Stage som plötsligt stoppade biljettförsäljningen i förra veckan.



–Lite klantigt är det av artistbolaget, men de har tagit på sig skulden för det inträffade. De erkänner att de var för tidiga med att planera turnén, säger Sven Erik Olsson på Enduo, som sköter bokningen åt arrangören, fritidsgårdarna i Karlshamn.

Hann inte
Det råder dock delade meningar om varför biljettförsäljningen plötsligt lades på is. Enligt United Stage märkte man att tidplanen inte höll eftersom varken Calle Kristiansson eller Erik Grönwall hann öva in sina låtar samtidigt som de var upptagna med annat. Andra uppgifter gör gällande att Erik kände sig sliten och vill ta en paus. Konsekvensen har nu blivit att flera lokala arrangörer fått kalla fötter och hoppat av. De är inte heller intresserade om turnén skjuts fram några veckor. Lärdomen från i fjol var att Idolvinnaren Kevin Borg inte drog folk eftersom han väntade för länge med sin turné.
Men Sven Erik Olsson på Enduo i Karlshamn har is i magen.
– Vi har inte avbokat Erik och Calle. Vi hoppas fortfarande på att de kommer till Bellevueparken den 6 februari. Och har vi tur gör förändringen i tidsschemat att detta också blir premiärhelgen, säger Sven Erik Olsson.

Kan vänta
Han framhåller att det är hela fem veckor kvar. Därför kan han vänta ännu en tid med besked. Om det skulle bli så att turnén helt ställs in har han andra ess i rockärmen åt arrangerande Karlshamns kommun.
– Jag ska göra vad jag kan för att det i så fall kommer någon annan aktuell artist. Det behöver inte vara någon från Idol, säger Sven Erik Olsson.

//Anders Nilsson

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0