Calle sjöng på JSM-invigningen!




Idol-finalisten Calle Kristiansson gjorde ett bejublat framträdande vid invigningen av Junior-SM i simning i Kristianstad. "Det var rätt häftigt att han kunde dyka upp" säger tävlingsgeneralen Nisse Hjertstrand.



Ensam på gitarr fann Idol-Calle sig tillrätta i strålkastarljuset och brände av två akustiska nummer med Marc Cohns "Walking in Memphis" som kronan på verket. Allt till publikens stora förtjusning.

– Vi ville göra invigningen till något speciellt och ville ha någon sångare med anknytning till Kristianstad. Och eftersom Calle gjorde en spelning på konserthuset i fredags och var kvar i stan så lyckades vi lösa det, förklarar Nisse Hjertstrand.

Arrangemanget av JSM är KSLS största sedan Senior-SM hölls i Tivolibadet 1998.

En erfarenhet som klubben har begränsad nytta av idag.

– Det har ju hänt en hel del sen dess. Tekniken har utvecklats och det är mer sprintsimning idag än för tolv år sen. Men lite lärdom kan man dra även om det mesta är inaktuellt.

80 klubbar, från Trelleborg i söder till Umeå i norr, finns representerade. En stor apparat där mycket ska fungera under fyra intensiva dagar. Nu är den första tävlingsdagen avverkad.

– Jag är nöjd och har fått positiv respons. Det enda som strulat lite är tekniska detaljer annars har det flytit på bra, säger Ulf Nilsson, ordförande i KSLS.

Kommentarer
Postat av: Sanna Karlsson

Vilka låtar sjöng du på Junior SM simningen i Kristianstad? =) (Y)

2010-02-09 @ 15:20:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0