"Idolerna flydde Oskarsgallerian"

Örnsköldsvik De var drygt en halvtimme försenade. Men det verkade inte åskådarna bry sig om när Idolstjärnorna Erik Grönwall och Calle Kristiansson äntligen började spelningen på Oskarsgallerian i måndags.
Många kameror och mobiler togs fram när Erik Grönwall sjöng låten Higher.



Trapporna var fulla och överallt försökte människor trycka sig fram för att få en blick av Idolerna. Calle Kristiansson tycktes väldigt nöjd med uppslutningen.

Foto:Madelene Holmgren



"Trapporna var fulla med människor, överallt stod folk och sträckte sig och det var bitvis mer eller mindre omöjligt att ta sig fram. Mellandagsrean? Nej det var Idolvinnaren Erik Grönwall och andra plats tagaren Calle Kristiansson som lockade Örnsköldsviksborna till Oskarsgallerian i går.

Drygt en halvtimme sent kom Idolkillarna in i gallerian och Calle satte sig ner med sin gitarr. Irritationen hos den väntande publiken verkade rinna av när Calles röst spred sig i fastigheten.

Men det är Erik som är den stora stjärnan, det märktes av vrålen som kom när han ställde sig framför mikrofonen.

Kamerorna smattrade och lite överallt stod flickor med mobilen och filmade hela showen. Och många våga till och med sjunga med till hans singel "higher". Men är det då mycket bråk mellan fansen av Erik och Calle?

Vännerna Sandra Nilsson och Jessica Lundqvist gillar Calle medans Lovisa Olsson istället har Erik som favorit.

– Jag fastnade för Erik. Gillar hans röst. Det är inget vi bråkar om men hemma kan jag argumentera om det, säger Lovisa Olsson."



//allehanda.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0