Calle & the Undervalleys invigde "nya" Heartbreak!

Lagom till påsken var det dags för smygöpppning av övre plan på Heartbreak Hotel, som renoverats under några veckor.

– Jag trodde inte det skulle bli klart till i kväll, sa Philip Schultz, nattklubbschef på Heartbreak. Såg ut som en byggarbetsplats i går. Men dom har jobbat på bra så det blev klart. Nu återstår bara lite smågrejer som ska fixas senare. Jag är jättenöjd.

Den här kvällen var det gamla krogrävar och partyglada förmågor som var inbjudna på en liten förtitt på övre plan på Heartbreak. Som känns trendigare och ger känslan av mer barhäng och after work med fler sittplatser. Lite New York-känsla.


Calle Kristiansson med band på scenen på övre plan på Heartbreak. Foto: Maria Hammarberg




Vid tolvsnåret var partyt igång för fullt och det dansades och tjoades till Calle Kristiansson med band på scenen.

Calle Kristiansson kom tvåa i Idol i vintras och har kommit ut med ett coveralbum med några av låtarna som han sjöng i Idol. ”Walking In Memphis” är den som har spelats allra mest på radio.

Calle har varit intresserad av musik sedan han var liten och studerade på estetsiska programmet på gymnasiet. Hans sånglärare Lotta bidrog starkt till hans framtida musikkarriär. När gymnasiet tog slut började han jobba som bartender och trubadur, och efter en tid i trubadurvärlden blev det Idol där han kom tvåa.

Calle var i sitt esse på scenen den här skärtorsdagen. En mysig, go krambjörn som ger allt tills svetten lackar. Highway to Hell fick publiken framför scenen att skrika efter mer. I like.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0