Calle kvar ensam på turné - Erik hoppar av

Idolvinnaren Erik Grönwall hoppar av den planerade turnén som han skulle genomföra med Calle Kristiansson. Fritidsgårdarna i Karlshamn har därför bokat in enbart Calle som kommer med sitt band den 6 februari.


Efter ett par veckors ovisshet är det nu klart att Erik inte vill åka ut på turné tillsammans med tvåan Kalle. Detta
trots att artistbolaget United Stage på ett tidigt stadium - kanske för tidigt - gick ut med en turnéplan i januari och februari. Flera orter bokade in duon.
Bland annat var en spelning inbokad i Bellevueparken den 6 februari.

In i studion
Svenne Olsson på arrangörsbolaget Enduo AB i Karlshamn har inte fått någon förklaring till att Erik nu definitivt bestämt sig för att hoppa av.
– Vi har försökt reda ut vad som hänt. Det sista jag fått höra är att Erik gör sin sista signering i Örebro den 30 januari. Därefter går han in i studion för att spela in en skiva, säger Svenne Olsson.
Arrangörerna bakom Idolturnén har föreslagit att Calle ska ge sig ut med någon annan av Idoldeltagarna. Någon turnéplan är inte bestämd. Men Svenne Olsson, som sköter kontakterna åt fritidsgårdarna i Karlshamns kommun, har i stället vänt sig direkt till Calles manager.
– Calle är en genuin artist. Vi är stolta som fasen över att vi kommit överens om att han kommer hit den dagen vi hade bestämt från början. Calle vill komma ut och spela med sitt eget band. Det blir inget uppdesignat band från Stockholm, säger Svenne Olsson.

Pengarna tillbaka
Mia Petersson, fritidsledare i Asarum, är diplomatisk och vill inte kommentera Eriks avhopp.
–Vi är glada över att Calle kommer. Han gjorde den bästa resan av alla deltagarna under Idol. Han stod och tittade ner i golvet i början men han utvecklades enormt, säger Mia Petersson.
Alla som köpt biljetter till Idol-duons konsert får pengarna tillbaka av Nortic. Nya biljetter släpps till konserten med Calle. Priset blir något reducerat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0