Idolhysteri på Media Markt!

Volymen var hög men sjuårige Axel Nyberg från Sandviken gillade sina idoler ändå. Erik Grönwall var bäst, tyckte han.

Volymen var hög men sjuårige Axel Nyberg från Sandviken gillade sina idoler ändå. Erik Grönwall var bäst, tyckte han.



De två Idolfinalisterna Erik Grönwall och Calle Kristiansson fick som väntat ett hysteriskt mottagande när de i går gästspelade på Media Markt i Valbo. Idolerna rev av några låtar och signerade sedan skivor till de unga fansens stora glädje.


Ettan och tvåan i TV4:s Idol 2009, Erik Grönwall och Calle Kristiansson, är just nu ute tillsammans på en skivsigneringsturné. I går eftermiddag kom de till elektronikvaruhuset Media Markt i Valbo.

De anlände något sent och var lite stressade när de kom upp på scen.

– Shit vad kul det är i Gävle! För det är väl i Gävle vi är? utbrast en lätt förvirrad Erik Grönwall.

Nåväl, publiken älskade dem från första stund. Det var trångt och kaotiskt kring den lilla scenen. De allra yngsta fansen klättrade upp på tvättmaskiner och torktumlare för att kunna se bättre.

Calle Kristiansson inledde med två låtar till akustisk gitarr, bland annat hiten ”Walking in Memphis”. När det sedan var dags för Erik Grönwall att inta scenen visste jublet inga gränser. Vinnarlåten ”Higher” förvandlades till en jublande allsång med många armar i luften.

Det äldre gardet i publiken fick också sitt när duon avslutade showen med en akustisk version av Led Zeppelins gamla ”Rock’n roll”.

Efteråt fick de två idolerna skriva autografer för brinnande livet. En av dem som passade på att få en skiva signerad var 17-åriga Emelie Lundquist. Hennes favorit är Calle.

– Jag bor i Sundsvall och åkt hit för att höra honom. Det är kul att se hur mycket han utvecklats sedan han sökte till Idol, tyckte hon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0