Killarna spelade i Köping!


//tack alice för dessa fina bilder!!


Passar på..

Jag vill bara passa på att återigen lyfta fram trollet i hörnet, killarnas bästa vän Tobbe!

För er som fortfarande inte lyssnat in hans musik, skärpning!!

Ni missar något riktigt riktigt bra!!

Så idag vill jag att alla går in och lyssna på minst en av hans låtar!

Ni kommer inte bli besvikna!

Lyssna in tobias & the muffled band här!!


Fick lite fina bilder av Amanda!!

Bilderna är tagna vid Royal Palace Sprint den 16/3

foto: Amanda Axelsson Duarte

kolla in hennes sida här!!


Hostviruset har sökt sig till vissa delar av bandet:P


Vem är den där gubben i stan??


Genialiskt med Calle Kristiansson!

Paret Granbergs bokning av Calle Kristiansson var lika oväntad som genialisk och förväntningarna var höga fastän man inte riktigt visste vad man skulle förvänta sig.

Senaste säsongens Idol-tvåa och hans band The Undervalleys skulle komma till Köping för tre utsålda spelningar.
Det blev stundtals riktigt bra drag och Ögirpubliken har sällan varit mer blandad. Längst fram stod de 18-åriga idoldyrkande tjejerna med digitalkameran i högsta hugg och längst bak satt den något mer typiska Ögirpubliken, de som åtminstone passerat 40 år och hellre visar sin uppskattning genom att applådera än att skrika hjärtskärande.

KARL DAVID ENGLUND
Heartbreak i Gävle den 1/3!

Ett litet meddelande till alla er som planerar att åka på killarnas spelning i Gävle!

Inträde ligger på 60:-
Åldersgränsen är 18 år!

Killarna kommer att gå på scenen någongång mellan 23:00-24:00

Hoppas ni som är på plats då får en riktigt trevlig kväll:)

kram kram

Calle & the Undervalleys i Hässleholm 25/3

Bilderna är inte jäääättefina men men:P

//callekristiansson.blogg.se


CALLE PÅ GÅNG!

Foto: Karl David Endlund

Hur många autografer har du skrivit den senaste tiden?

Många! Jag har fått ett helt annat perspektiv på hur mycket folk det finns i Sverige. Det har varit nästan fullt hus på alla uppträdanden och skivsigneringar. Jag uppskattar verkligen fansens stöd.

Vad har du själv för Idoler?
– Lars Winnerbäck är definitivt en. Jag blev helt träffad av hans album ”Vatten under broarna”. Den låg rätt i tiden och var under ett tag det enda jag lyssnade på. Lasse är en stor förebild och en ortrolig artist.

Och på Grammisgalan i år tog du tillvara på tillfället och gick fram och hälsade på honom. Hur var det?

– Jag frågade min ”manager” om han trodde det var okej att jag gick fram och hälsade och snackade lite med honom. Jag blev rådd att vänta någon timme tills att rätt sinnesstämningen infunnit sig. Han var nog kanske orolig för att Lasse skulle kunna var lite vresig, men jag samlade mod och gick fram någon timme senare. Det var en stor stund och han var jättetrevlig.

Kan du förstå att det nu finns de som känner likadant för dig?

– Det är galet och svårt att förstå. Men om jag kan vara det för någon som Lasse varit för mig så är det fantastiskt och precis det jag vill kunna vara. Men jag tycker ändå att det är lite märkligt för jag upplever det som att folk beundrar mig för att jag varit på tv. Jag har ju inte riktigt bevisat något ännu, jag kan så mycket mer.

Lars Winnerbäck har ju annars i media uttalat sig negativt mot TV4, Idol-mobbningen och Idol som koncept. Vad anser du om kommersiell musik och Idol-konceptet i stort?

– Jag kommer från en krets som vanligtvis avfärdar kommersiell musik. Sedan började jag någon gång lyssna på det och när den inte var dåligt kom jag inte på någon anledning till att avfärda den. Allt beror helt på hur man förhåller sig till det. Det handlar ju om bra låtar! Det är synd att många går miste om bra musik bara för att de har principer. Jag kan till exempel erkänna att ”Mmmbop” med Hanson är en riktigt bra låt! Det kanske jag skämdes för innan men inte nu.
– Idol handlar kanske tyvärr först och främst om att göra bra teve sedan kommer musiken.

Hur korrekt tycker du att bilden av dig i tv var?

– Det var speciella förhållanden och jag var väldigt nervös. Därför uppfattades jag kanske som blyg under början av programmet. Jag tycker den bilden var lite skev och många där hemma frågade vad det var med mig. Jag är egentligen inte speciellt blyg, men har jag inget vettigt att säga så låter jag det vara.

Juryn tyckte kanske framför allt att du till en början dansade och rörde dig för lite på scen. Var det jobbigt?
– Jag har aldrig haft ambitionen att dansa, tycker inte om att dansa och planerar inte att göra det i framtiden heller. Alla mina förebilder spelar gitarr precis som jag och då ser man ut på ett visst sett. Hade jag fått ha en gitarr varje gång så hade det sett annorlunda ut.
Vilket var det finaste omdömet du fick av juryn?
– Bagge sa i finalen att man kunde känna dieseldoften ånga från mina kalsonger. Då blev jag glad!
Är det en sådan fin gemenskap bland deltagarna som det ges sken av?

Mmm… faktiskt! Klart det förekommer tjafs, men jag är förvånad över att alla gick så bra ihop. Om det var någon som stod för tjurigheter och vara den bittra och irriterade i sällskapet så var det nog jag. Om någon är lite väl dryg ibland kan jag tyvärr råka säga någonting elakt utan att tänka mig för.
Vem kom du närmast?

Mariett. Vi träffades redan i Malmö under audition och när det bara var hundra kvar så var det liksom: ”Fan vad sjukt att både du och jag är kvar, vi träffades ju redan i Malmö.” Sedan när det var det tio kvar: ”Vad galet vi träffades ju redan i Malmö.” Och sedan var vi ju i Malmö Arena under kvartsfinalen och då var det ju bara fyra kvar men då åkte hon ut. Vi kom varandra nära och försöker ses så ofta vi kan.


Hade du orkat köra på i tio veckor till?

Nej, det var på gränsen. Jag mådde dåligt på slutet. De var overkligt mycket stress och vi bara for hit och dit och det var press från alla håll. Inte minst från mig själv! Jag visste att chansen var här och nu och då gällde att inte strula till det. Det som behövde göras behövde verkligen göras.

Är du besviken på att du inte vann?
– Att vinna idol har egentligen aldrig varit ett mål för mig. Jag gick förstås in i tävling med målsättning att gå långt, men för varje vecka kände jag mer att jag inte ville åka ut för att jag då inte skulle få vara med i gänget nästa vecka. Och när vi väl kom till final fick ju ingen vara med nästa vecka, så då gjorde det inget att Erik vann.

Många Idol-finalister har haft det svårt att hålla sig kvar på toppen. Hur ska du ta karriären till nästa nivå? Ska Idol-stämpeln tvättas bort?

– Jag vill självklart göra min egen grej, men jag tror inte heller man ska vända Idol ryggen helt. Jag känner mig jättetacksam för vad Idol gjort för mig precis som Idol säkert är tacksamma för min medverkan. Hade det inte varit för Idol hade jag fortfarande setat på en restaurang i Kristianstad och spelat för tusen kronor svart. Det blir vad man gör det till och skulle man ställa alla tidigare Idol-finalister på en rad så tro jag man skulle se ganska tydligt var potentialen finns.

Vilken tidigare Idol-deltagare tycker du har gjort det bäst?
– Ser man till försäljning så har väl Agnes lyckats bäst men jag beundrar verkligen Amanda Jensen för det hon gjort och hur hon lyckats ta sig vidare. En annan som verkligen gör sin grej är Danny Suecedo, det är kanske inte är min typ av musik men han har lyckats och det ska han ha en eloge för.
Hur ser din drömskiva ut?

– En skiva med egenskrivna låtar som är gjort helt på mitt sätt och med den känslan som jag känner just då. Rock med mycket inslag av soul, blues och jazz. Det bästa från olika världar helt enkelt!


Kommer vi få se dig i något av alla de andra underhållningsprogram i tv där kändisar är med?

– Tveksamt. Visst är det bra promotion och jag ser inget fel med det. Men jag skulle inte göra det värdigt och svika mina fans om jag till exempel ställde upp i ”Let´s dance”. Men så länge det handlar om musik skulle jag kunna tänka mig av vara med, så som ”Körslaget” och ”Så ska det låta”. Andra program känns bara som billig exponering.

Vad kan du ge för tips till den som vill bli artist?

– Att ha tåla mod och kanske tänka på att den snabbaste gitarristen inte alltid behöver vara den bästa och så vidare. Att göra det genuint och trovärdigt, samtidigt som det är viktigt att man verkligen gillar det man gör. Det har till exempel tagit mig 6-7 år av låtskrivande för att tycka det jag skriver är bra.

Nu återstår bara att se om vi får känna dieseldoften från kalles kalsonger på Ögir i helgen.


Calle & the Undervalleys - Crossroads - Hässleholm


Calle & the Undervalleys - With a little help from my friends - Hässleholm


Calle & the Undervalleys - Rock and roll - Hässleholm


Calle & the Undervalleys - Walking in Memphis - Hässleholm


Calle & the Undervalleys - Be Mine - Hässleholm


Calle & the Undervalleys - soul satisfaction - Hässleholm


Calle & the Undervalleys - Come Our Way - Hässleholm


Killarna spelade i Hässleholm 25/3 

//tack Desirée!!


Calle & the Undervalleys spelade i Hässlehom 25/3Musiken mullrar ur högtalarna och den nakna grå betongen har tillfälligt ersatts av tapeter, scen och catwalk.

Strax nedanför catwalken står Linn Håkansen, Emelie Persson och Josefin Svensson. Frågan är vad som drar mest; modevisningen eller Calle Kristiansson som ska uppträda efter modeshowen? Calle är mest känd från Idol 2009.
– Jag är här för både kläderna och för att få se och höra Calle, säger Linn.


Ung publik kollar in vårens nyheter. Foto: Arne forsell/bildbyrån
 

Foto: Arne forsell/bildbyrån

– Mest Calle, rättar Emelie som såg Idolfinalen på plats i Stockholm.
– Jag är nog här mest för att det äntligen händer något roligt i Hässleholm, säger Josefin.

Snart badar catwalken i ljus och de 16 proffsmodellerna börjar sin taktfasta vandring. Ansiktsuttrycken är precis så blanka som på de stora modehusens visningar.


Proffsmodeller visar upp butikernas vårkläder. Sara Svenningrud har satt samman visningen. Foto: Arne forsell/bildbyrån
 
Foto: Arne forsell/bildbyrån

Det gäller för modellerna att dra uppmärksamhet till rätt plagg eller accessoar.
Allt som visas på catwalken kan köpas i Hässleholm. Modellerna visar till och med gardintyger genom att drapera dem som klänningar. Med en prydnadskudde under armen är inredning också möjligt att visa i en modeshow.
Den råa, tomma affärslokalen strax intill systembolaget i Gallerian passar perfekt, tycker cityledaren Tin Josefsdotter i Hessle City.
– Det känns positivt att vi tillsammans lyckats fylla ut stället med det mesta av vad stan förmår, säger hon.

Och så blir det då äntligen dags för Calle Kristiansson att äntra scenen. På några få minuter rivs catwalken och publiken samlas framför scen när rockmusiken drar igång.
Längst fram står Linn, Emelie och Josefin...


Hässleholm och Gallerian nästa stopp!!

Ingen uppdatering igår sorry för de, men de va lite skönt med e ledig dag:)
Ikväll är det dags för killarna att ta sig an hässleholm och gallerian!!'
Jag vet att de kommer vara många som ska dit, så till alla er ha så grymt kuuul!!
Vi ses på plats!!

Kom ihåg insläpp klockan 19:00
Allt börjar klockan 19:30 med modevisning och lite senare avrundar killarna kvällen!!

Kram kram

//callekristiansson.blogg.se

Festivalinfo!

Calle kommer till Bohusläns  största folkfest - fjordfestivalen i Uddevalla 2010!!

Festivalen går av stapel mellan den 28 Juli och 31 Juli!

Biljetter finns att boka på ticnet!

http://www.festivalinfo.se/festival/fjordfestivalen-2010

Vi ses där allesammans!!

kram

//callekristiansson.blogg.se


TACK!!

"Tack till alla som grattat mig!"

//ARVID


Gårdagens huvudperson ville att jag skulle skicka alla er som grattat honom ett stort tack!!
Arvid tycker att de är jättekul att ni bryr er!!
Fortsätt med de!!
Ni betyder mycket otroligt mycket för bandet!!

Kram på er!!//callekristiansson.blogg.se


Calle & the Undervalleys i Gisleparken 20/3


Ja må du leva ut i hundrade år!

Ett mega-hurra till världens bästa Arvid!!
Idag fyller Arvid 22 år och de får vi fira riktigt rejält med ett inlägg helt till bara honom!!
Jag tycker att alla ni underbara läsare idag skickar in en liten hälsning till Arvid, ett litet grattis:)

Ha en jäkligt fin dag Pojk!!!

kram


Killarna i Gislaved 20/3

Jag hade tillfälle att se killarna spela i Gislaved och Gisleparken igår!
Stämningen var på topp och trycket var enormt!
Detta var ett av killarnas bästa framträdande någonsin, riktigt bra!
Denna gång fick jag massa fina bilder:) Ska även försöka få upp ett eller två mindre klipp från spelningen också:)
Hoppas ni gillar dom!

kram kram//callekristiansson.blogg.se

Calle & the Undervalley besökte Gisleparken!


//mingelbilder från Gisleparken dessa finns även på hemsidan http://luttman.se/mingel.php


Urte såg killarna på slottet 16/3

HEEJ ALLIHOPA!
 
Det är Urte igen :P
 
Jag var på Calle & the Undervalleys spelning tisdag den 16 mars, tillsammans med min bästis Johanna :D De spelade låtar som Are You Gonna Go My Way, Rock'N'Roll, Hungry Heart, Wave Of The Grape, Be Mine, Walking In Memphis osv. :D
 
När de hade spelat några egna låtar sa Calle<3:
- Vi tar en till egen låt!
- YES! ropar jag (menar att jag ABSOLUT vill höra fler egna låtar)
- Yes? Vem var det som sa det? säger Calle.
- DET VAR JAG! DET VAR JAG! DET VAR JAG!
- Fan va gött, svarar Calle, och jag dör :D
 
Efter konserten stannar några och får autografer. Jag och Johanna ställer oss i kön och får två autografer, en till Jojo, o en till mig. Sen frågar Johanna:
- Kan jag få en kram?
- Såklart! svarar Calle.
- Skulle jag också kunna få en kram? frågar jag.
- Javisst!
 
Sen kommer vi på att vi borde tagit ett kort med Calle, så vi ställer oss i kön igen.
Medan vi står i kön frågar en man om jag har en penna, o jag svarar att jag har en. Sen ger han min penna till CALLE! JAG GAV BORT MIN LILA PENNA TILL CALLE<3
 
Efter det går jag lite före Johanna, och då säger Calle:
- Vilken fin målning ni hade! och pekar på Johannas ansikte :D

Som sagt var det ASKUL, men det var vääääldigt lite folk, tycker det var mysko :S
 
Johanna tog typ alla bilder, jag tog 3 st :D (vi hade egentligen 60 bilder :D)
Gå gärna in på någon av våra bloggar:
http://urteochlavinflummar.blogg.se/
http://pinjeokoko.blogg.se/


 Jag är den korta, och Johanna är den långa xD (Calle håller i den LILA pennan :D)

Gisleparken nästa!

Nu var de dags för Gislaved och Gisleparken att besökas av Calle & the Undervalleys.
Ikväll klockan 21:00 är det insläpp, så till alla er i närheten se till att befinna er på plats!
Riktigt hur killarna spelar ikväll har jag inte fått någon uppfattning om, men de visar sig under kvällen:)
Jag ska själv dit i hopp om att få lite fina bilder till bloggen, men till alla andra som också ska dit, glöm inte era kameror:)
Vi vill jättegärna få in era bilder också:)
Jag hoppas att ni alla få en supertrevlig kväll!!

kram kram

//callekristiansson.blogg.se


Ang. frågor!

Hej allesammans!
Jag har fått in massvis av frågor till bandet, och saken är den att jag inte haft tid att ens gå igenom en tredjedel av dessa då antalet stigit till en enorm skara..
Jag vill passa på och tacka er alla för visat intresse och hoppas ni förstår att jag inte kan ta med alla frågor ni vill ha svar på..
Jag ska göra mitt bästa för att få killarna att kanske svara på några, men jag kan inget lova då dom har väldigt mycket att göra... men återigen hoppas jag att ni förstår:)
Det hela kan ta lite tid så jag hoppas ni har tålamod:)
tack för allt erat engagemang ni är helt fantastiska!!
ha en underbar dag alla!!

kram kram

//callekristiansson.blogg.se

Calle klar för Helsingborgsfestivalen den 30/7!

I dagarna lanserades ! Redan nu är artister som Timbuktu och Calle Kristiansson klara för Helsingborgsfestivalen som går av stapeln den 29-31 juli i år. Svampbob Fyrkant och Nickelodeon  kommer för att roa de yngre besökarna och Rix FM tar med sig sitt festivalpaket i år också.www.helsingborgsfestivalen.se

är lanserad!www.helsingborgsfestivalen.se

- Tanken med www.helsingborgsfestivalen.se är att besökarna ska känna sig uppdaterade och kunna påverka innehållet i festivalen så att alla känner sig delaktiga och att festivalen når upp till målet: Att det finns något för alla! säger Andreas Meimermondt, projektledare för festivalen.

Artister
Timbuktu
och Niklas Strömstedt är redan bokade på Stora scenen till lördagen den 31/7 och Calle Kristiansson (Idol 2009) till fredagen den 30/7. Dan Hylander står på Partyscenen lördagen den 31/7. Fler artister är på gång och tanken är att alla besökare ska kunna hitta sin favorit.

Svampbob Fyrkant med Nickelodeon gästar festivalen på fredagen den 30/12. Denna charmiga tvättsvamp gör en fantastiks show/artistkavalkad för de minsta på Stora scenen.

RixFM kommer även i år att besöka Helsingborg och tar som vanligt med sig stora dela av svenska artisteliten till Helsingborgsfestivalen.

Scener
Festivalområdet och scenerna kommer till stor del att se ut som förra året med några spännande förändringar. Musikparken är ett nytt grepp för i år, där blandas olika musikstilar på flera olika scener.  På Världens Minsta Scen kan okända band få sin chans att stå på scen inför publik. Kravet för att få spela är att de har en repertoar på minst 15 minuter.

Stadsparken får ett tillskott på en internationell scen som presenteras i samarbete med Multikulturellt Centrum. Här blandas sydamerikanska tongångar med afrikanska rytmer med arabisk dans och mycket annat.

Demokratiskt forum
Eftersom det är valår så bjuds politikerna och festivalbesökarna in till ett ”Demokratiskt forum” där alla partier får samma chans att presentera sig. Här finns möjlighet till debatt, dialog och kontakt med de olika partierna i en lättsam miljö.

Mer information finns på www.helsingborgsfestivalen.se


Del 2 av Konserten i Kristianstad 29/1

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=live&Id=211&BroadcastDate=&IsBlock=

lyssna in nu!!

Va e väl en dag på slottet?...
Royal Palace Sprint!

Skidfest vid Slottet. 16 mars är det öppningsceremoni med tal, firande av OS-hjältar och show med Calle Kristiansson. 17 mars är det kval och final i sprinten som ingår i världscupfinalen.

Royal Palace Sprint ingår i den avslutande finalomgången för FIS World Cup 2009/2010 tillsammans med Svenska Skidspelens tävlingar i Falun.

Tisdag 16 mars kl. 12.00-14.30 är det Barnens Vasalopp. Det är "drop-in" som gäller. Barnens Vasalopp vänder sig till barn 0-10 år men äldre barn är givetvis välkomna att vara med. Start och mål är på Mynttorget. Skidor får man gärna ta med sig men man kan också låna utrustning gratis av arrangörerna. Alla barn som deltar får blåbärssoppa, medalj, diplom och en present från Barnens Vasalopps sponsorer. Ingen föranmälan behövs.

Tisdag kväll har alla chansen att hylla de svenska OS-hjältarna i långdskidspåret. Sverige gjorde sitt bästa OS sedan 1988 när de tog tre guld, två silver och två brons i Whistler/Vancouver. För att fira Charlotte Kalla, Anna Haag, Marcus Hellner, Johan Olsson, Anders Södergren och Daniel Richardsson och det svenska vallagängets succé i Kanada kommer det att bli firande vid Stockholms slott tisdag kväll. OS-firandet sker i samband med att världscupfinalen inleds med en öppningsceremoni vid slottet. Kvällen avslutas med en gratiskonsert med Idol-tvåan Calle Kristiansson.

– Här får alla en chans att på nära håll se våra OS-hjältar och fira dem, säger Rutger Simonsson, generalsekreterare för Royal Palace Sprint.

Onsdag eftermiddag är det sedan dags för den första etappen i världscupfinalen, Royal Palace Sprint.

Program tisdag 16/3:

12.00-14.30: Barnens Vasalopp.

17.00-18.00 Skidtest.

20.00 Öppningsceremoni med välkomsttal och firande av OS-medaljörer. Show med Calle Kristiansson.


Dagens gästbloggare: Desirée - "ett halvår senare äger han globen-scenen!"

Hallå allt folk därute, tänkte lämna en liten text från mig, En av alla skåne-bo =)

Jag hade tänkt berätta vilken skillnad ” Calle & The Undervalleys ” gjort i mitt liv. Hur ska man egentligen börja berätta. Men jag har mått dåligt i omgångar, och som många andra kanske bråkat en del med nära och kära. När jag ibland var arg kunde jag gå upp och lyssna på en låt med bandet, och efter bara en stund kände jag mig oftast lugnare, jag kände mig glad igen, och jag satt och digga med som fan.
Jag vet inte om de var låtarna eller så men något fick mig alltid gladare och lugnare i själen eller hur man ska säga. Till slut blev dem som ett måste att lyssna på minst en gång om dagen för jag skulle hålla humöret på topp.
Jag kunde sitta och lyssna på låtar och känna hur mycket jag kände igen mig i deras låtar och av någon anledning kändes det bra.

Men det är inte bara detta dom har gjort i mitt liv, utan jag har förändrats efter att ha börjat lyssna och hänga med i bloggar mm. Och jag har fått en ny syn på saker, på hur folk behandlar andra och hur folk beter sig i allmänhet. Jag tror jag av någon anledning mognat, saker man hört dom säga som man bara kunnat hålla med om, som fått en att börja tänka efter och som sedan fått mig att inse en del saker.

Jag säger inte jag kan allt om Calle och bandet, för då skulle jag verkligen ljuga, men jag diggar deras personligheter, att döma av de man sett på bloggar, konserter mm. Och nu ska inte folk tro jag är nått efterhängset fan som de enda jag bryr mig om är dem och dyl. Men deras musik betyder otroligt mycket för mig, för de får mig att orka med vardagen. Och deras humor, den är så otroligt lik min, jag kan inte sluta garva åt det. Dom förgyller mina dagar om och om igen, genom att bara vara sig själva.

Ni kanske inte tycker skillnaden verkar så stor, men jag känner själv, att jag har fått andra tankar och värderingar om det mesta, och jag har växt i mig själv och fick mig att tänka efter.

För även om man kommer in som Calle kom in till idol, tittande ner i golvet ( han gjorde ju ändå en sådan stjärn-audition,) och sedan, plötsligt ett halvår senare äger han hela globen scenen. Ja, det fick MIG att tänka efter, och de bra saker han sa under sin tid i idol, och de visa sig att vi båda hade liknande tankar om idol. Men han fick mig att ändra på de tankarna, för han bevisa att de finns människor som kan gå vidare i idol för musiken och inte bara det kontroversiella. (vilket jag har tyckt det funnits för mycket av folk som gått vidare endast för sitt utseende medan dom för mig varit mer som skådespelare i ett spel) Men han bevisa motsatsen genom att under hela sin idolresa fortsätta vara sig själv.

Jag blev såld direkt av bandets låtar, och jag är lika såld nu som då. Detta blev inte någon direkt intressant text. Men detta är lite av min syn på hur Calle & The Undervalleys förändrat en del hos mig och mina tankar.
Vilket jag är väldigt glad över.

// Desirée

Julia såg Killarna i Flen 5/3
//Tack Julia för dessa tuffa och jättefina bilder!!


Julia såg Calle på tuna park 3/1 

//tack julia!!!


Till alla er som ska till Stockholm slott!!

På tisdag kväll kan ALLA som vill se och höra Calle & the Undervalleys i Stockholm göra det - HELT GRATIS.
På kvällen, kl 20.00 kommer det att bli en show vid slottet i samband med att världscuptävlingen på skidor invigs.
Efter att OS-medaljörerna firats kommer Calle stå på scenen.
Scenen är högst upp på Slottsbacken. Mer info hittar ni på www.royalpalacesprint.se

Och till alla er som ska dit!!
Jag behöver bilder till bloggen då jag själv inte kan närvara..
Så om du känner att du vill synas lite extra här på sidan och vill göra mig en liten tjänst så hör jättegärna av dig!
Ha en underbart solig dag!


kram kram

//callekristiansson.blogg.se 


Dålig uppdatering!

Hejsan alla!
Jag vet att det på sista tiden har varit relativt dålig uppdatering, och det finns en liten risk att det kan fortsätta vara så några dagar till..
Anledningen till detta är att det inte finns något material att publicera...
Så om ni känner att ni har ett litet inlägg som ni har liggandes hemma om calle som du gärna skulle vilja publicera på bloggen så tveka inte utan skicka in den...
Det skulle vara till stor hjälp nu när min fantasi tryter...

Och till alla er som läser och följer bloggen... Tålamod:)
Förhoppningvis vänder det snart:)
Men återigen all hjälp som erbjuds uppskattas!

Ha en underbar kväll!

Kram

//callekristiansson.blogg.se

Alice såg Calle i Flen 5/3Foto:Alice Carlsson

 

//tack så mycket för dessa riktigt fina bilderna!!


Dagens gästbloggare: Michelle - "Han är charmig..."

Underbara, underbara Calle..
 
Jag har aldrig träffat Calle, men vill.. Han är en sån kille som inte växer på träd.. Ibörjan av hans Idolkarriär trodde dom flesta i min familj att han skulle åka ut pga att han var så blyg och inte tittade ut så mycket till publiken.. Senare visade det sig att publiken gillade hans "mystik".. Jag gillade Calle och hoppades verkligen att han skulle komma till final vilket han gjorde också. Han har en fantastisk röst som han dessutom vet hur han ska använda. Har har ett utseende som får varje tjej att smälta och han är charmig som jag vet inte vad..
 
Han är en sån kille som dom flesta tjejer skulle vilja ha som sin pojkvän, en sån kille som ens mamma sa att man skulle ha.. En svärmorsdröm med andra ord.. Jag kan ju iof bara tala för mig och min familj.. Men jag tror att dom flesta håller med..
 
Min mamma är ganska rolig på det sättet, hon "gifter bort" alla söta kändis killar till mig och mina systrar.. Eller så "adopterar" hon dom.. Jag har aldrig blivit "bortgift" jag är ganska speciell.. Både till sättet och till utseendet.. Har alltid gått min egna väg. Nu på senare har min mamma (som jag för övrigt aldrig riktigt kommit bra överens med) insett att jag är modig för att jag verkligen vågar vara mig själv fullt ut.. Men tillbaka till ämnet.. Min otroligt söta lillesyster på 17 år har alltid fått alla killar som mamma "gifter bort" och tro mig.. Hon blev något avundsjuk när hon sa att jag skulle få Calle.. Haha mamma har nog aldrig skrattat så mycket som när hon såg på mig efter hon sagt det.. Jag blev generad över att hon sa det.. Om en kille jag förmodligen aldrig kommer ha chansen att få prata med.
 
Men i alla fall.. Calle är underbar.. Jag har väldigt många jobbiga perioder i mitt liv.. Då jag "lider av" borderline.. Väldigt många mörka perioder då jag knappt orkar gå upp ur sängen.. Men det spelar ingen roll hur dåligt jag mår.. För sätter jag på en låt där Calle sjunger.. Så blir jag så varm inombords.. Det är något i hans röst, som gör att man känner sig trygg, att man orkar tänka på allt positivt som kommer efter det mörka..
 
Jag tänker inte säga att jag är Calles största fan, det gör alla.. Och alla vill nog tro att dom är det.. Det enda jag kan säga är att han gör så jag orkar ta mig igenom varje dag som går.. Orkar tänka att jag kommer klara mig igenom allt jobbigt.. Och det får mig att må bra..
 
// Michelle

Calle både påverkar positivt och inspirerar!

Hej allesammans!
Jag har märkt att jag har enorm tur som får läsa olika historier ur era liv, läsare som maila in till mig där dom delar med sig av underbara historier om hur Calle har påverkat deras vardag, historier som verkligen kan beröra.

Något som är så trevligt och mysigt att läsa är hur Calles musik får så många att må bättre, och hur han har inspirerat och förbättrat eran tillvaro genom att bara sjunga för er, jag önskar att han fick ta del av era historier också, de skulle garanterat glädja honom.

Nåväl jag hoppas att vi i framtiden tillsammans kan upplysa honom om vilket fint jobb han gör!

Jag tackar också för alla de frågor som strömmat in till bandet, ju fler desto bättre så fortsätt gärna:)

Ha en bra kväll!!

kram kram

//callekristiansson.blogg.se

Har du en fråga till bandet?

Nu undrar jag om du har något du vill fråga dom om?
Finns det något du vill veta om Arvid, Josef, Adrian eller Calle?
Eller har du bara en enkel fråga till bandet?
Skicka isåfall in denna, och kom ihåg, frågar du inte, får du inget veta:)
Så nu har du din chans!
Kom igen nu!
Tyvärr kommer jag inte kunna ta med alla frågor, men ska göra mitt bästa:)
Ha en bra dag:)

kram kram

Maila era frågor till

blondmagicwoman@hotmail.com

Har du tur väljer jag just din!


//callekristiansson.blogg.se


Lyssna in hela konserten från 29/1 nu!

Del 1

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=2249846&BroadcastDate=&IsBlock=


Del 2

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=2249828&BroadcastDate=&IsBlock=


Del 3

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=2249818&BroadcastDate=&IsBlock=


Del 4

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=2249813&BroadcastDate=&IsBlock=

Till er som missade Calle i Konserthuset - nu får ni en chans till!
Missade ni Calle Kristianssons triumfatoriska hemmagig i Kristianstads konserthus i vintras?
Lugn, Radio Kristianstad var på plats och spelade in "Idol"-tvåans fullsatta livesession med egna bandet The Undervalleys, uppbackad av gospelkör och rubbet. Nu sänder lokalradion en Calle-special om fyra onsdagar i rad med livekonserten och låtar från "Idol"-tiden. Sändningsstart onsdag 10 mars klockan 12.30.


Calle Kristiansson log inför det fullsatta Konserthuset. Bild: Annica Jönsson

MISSA INTE!!!

http://www.sr.se/webbradio/?type=live&Id=kristianstad&BroadcastDate=&IsBlock=


Killarna i Eksjö 6/3

//foto:Alexandra Bjerhag


Här kommer de lilla klipp då killarna spelar den ökända publikfavoriten Walking in Memphis som jag lovade!!
hoppas det funkar nu!
//callekristiansson.blogg.se


Samira tog lite bilder i Flen 5/3http://sparkliing.bloggplatsen.se/


//tack för alla fina bilder:)


Calle till Hässleholm 25/3 - biljettsläpp idag!

Calle Kristiansson uppträder i Gallerian i Hässleholm torsdagen den 25 mars. Evenemanget blir startskottet för en tre dagar lång shoppingfestival med tävlingar, mode och musik som arrangeras av stadens handlare.

Konserten med Calle Kristiansson från TV-programmet Idol föregås av en modevisning producerad av Sara Svenningrud och med professionella modeller från Sweden Models. Biljetterna till konserten släpps idag.Sen sist.. - Calles blogg 7/3

".. har det hänt en del. jag tog en vecka ledigt och for till thailand där jag hade det jättebra och brände mig på näsan.
i förgår giggade jag med bandet i flen. det gick bra men där var lite dåligt med folk. Igår däremot spelade vi i eksjö där det var mer än fullt och ett av de bästa trycken jag varit med om.. tack för igår eksjö!
nu sitter vi på tåget hem och min gitarrist mår inte så bra.. måste förtärt något konstigt :D ..
puss på er alla!"

//callekristiansson.com/blogs/calle-kristiansson


Känns lite sådär.. rent av skamligt!

Hej alla!!
Jag ska börja med att be alla om ursäkt... Jag vet att jag lovade er alla en massa superfina bilder från spelningen i Eksjö, men tyvärr kommer jag nu att svika er för jag lyckades inte få några... och tro mig detta känns inte bra...

Känner mig som världens sämsta bloggare, men om jag ska bidra med något positivt så träffade jag ett par jättesnälla tjejer som till skillnad från mig lyckades med något iaf... och dessa jättesnälla tjejer skulle maila lite bilder till mig:) hehe...

Nåväl nog om mina misslyckanden...

Kvällen och spelningen i sig var väldigt händelserik...
Publiken var till en början ett stort kaos!
Calle fick snällt be publiken att lugna ner sig och backa dock tråkigt nog utan resultat... Eventansvarige fick då säga till på skarpen och publiken skärpte till sig en aning... hihi:P

När bandet kom tillbaka för sitt extranummer i slutet av spelningen, gick brandlarmet igång samtidigt som extranumret satte igång.
Detta ledde till en smärre evakuering och brandbilar ankom till hotellet...
Efter detta avslutade killarna spelningen och extranumret ställdes tyvärr in...

En som sagt händelserik kväll:P

Jag ber återigen om ursäkt för att jag inte lyckats fixa några bilder till bloggen... jag rent av skäms... jag kan bara lova att jag ska försöka bättra mig till nästa gång... Vilket inte blir förrän i slutet på Mars...

Nu ska jag försöka sova... de har varit en riktigt lång dag...

God natt och kram på er..

//callekristiansson.blogg.se

Ett meddelande från Eksjö!

Hej allesammans!
Sitter just nu på tredje våning på stadshotellet i Eksjö..
Killarna har hittat hit och har repat högt i stora salen..

Jag och lillebror var nere en liten runda och kollade in hur de såg ut, men också hur killarna lät:)
Dom verkar vara på g idag, härligt!
Vi kom när körde dom walking in Memphis, vilket lät riktigt bra!!!
Efter att vi tittat in stannade vi kvar ett par minuter och tjuvlyssnade på dom lite till, låter bara fina fisken:P
Som ni säkert märker så har jag absolut inget att skriva om egentligen så sammanfattningsvis så har killarna hittat hit, dom låter bra och kommer säkerligen bjuda på en riktigt bra spelning!!

hihi ha de bra allesammans!!!!


kram kram

//callekristiansson.blogg.se

Calle Kristiansson till Örnexpo!
Det blir Örnexpo i år igen, och den första artisten är klar. Det blir Calle Kristiansson.
– Det känns fantastiskt att kunna presentera en artist av hans kaliber som både är populär bland yngre och äldre, säger mässgeneralen Mats Nordstrand.

Örnexpo äger som vanligt rum under Kristi Himmelsfärdshelgen som i år infaller 13-16 maj. Calle Kristiansson, som hittills är det stora dragplåstret, spelar på fredagen.

– Först hade vi andra artister på gång. Men så fick vi massor av mail från gamla besökare som tyckte att vi borde försöka få hit Calle. Han är väldigt poppis, både bland yngre och äldre, säger Elaine Nordstrand som är artistansvarig för mässan.

Örnexpo lockar 400 utställare och i fjol besöktes mässan av drygt 50 000 personer. I år firar man dessutom 10-årsjubileum.


Nästa stopp - Flen!

Ikväll är det dags för killarna att göra ett stopp i Flen på Tobbes Amazon!

Klockan 18:00 är det insläpp så se till att vara på plats i tid:)

Själva spelningen börjar klockan 20:00

Och till alla er som åker dit, se till att ta en massa fina bilder nu, och maila dom till mig sen!!

Ha en skitkul kväll allesammans!!

kram kram

//callekristiansson.blogg.se


Ni har väl inte missat...

... att i nästan varje litet hörn där killarna är, finns en annan liten kille, hehe denna kille kallas kort och gott "Tobbe".
"Tobbe" är en väldigt bra vän till Calle och gänget, och vet ni vad... han är en grym musiker också!!
Har lyssnat in hans musik typ hela morgonen nu för att se om de var något att hurra för, hehe de var de verkligen, riktigt skön musik!!!
Så från och med idag kommer jag att länka till "Tobbe" och hans bands myspace sida, denna länk hittar ni längst ner på sidan under länken till "Calle & the Undervalleys".

Så nu går ni bannemej in och lyssnar, annars missar ni något!!

Ha en sjuukt bra dag!!

Kram kram

//callekristiansson.blogg.se

http://www.myspace.com/tobiasthemuffledband

Resultat på gårdagens fråga!

Rösterna är räknade och vi har ett resultat!
Igår ställde jag frågan:
vem är Calle mest lik av följande personer:
Benny Andersson, Jamie Oliver, Patrik Isaksson, Ingen/annan.
Man såg tydligt vem majoritet ansåg att han liknade, och vem han absolut inte liknade.
Efter att 1984 stycken personer röstat blev resultatet följande:

Jamie Oliver 71%

Benny Andersson 16%

Ingen/Annan 10%

Patrik Isaksson 3%


Tack för att ni tog er tid att lägga en liten röst på detta:)

Ha de bra kväll allesammans!!

kram kram


//Callekristiansson.blogg.se

De första svaren...för 10 timmar sen:
vet du om man får betämda platser till biljetterna till hässleholms spelnngen eller om man står/sitter vart man vill?
— Jag har inte hört något om detta.

för 10 timmar sen:
det är väl ingen åldersgräns på spelningen i hässleholm?
— Nej

i söndags:
Vart i lidköping ska dom ha spelningen? skulle bli väldigt glad om jag fick veta!(det jag var som mailade om spelningen i flen)/www.cowgirlsmusic.blogg.se
— Hej tjejen! Spelning i Lidköping är vad jag hört numera inställd tyvärr.. Detta är väldigt tråkigt men jag hoppas att det blir aktuellt med en ny spelning där snart! ha de bra kram kram

igår:
är det någongång någon som klagat på bloggen? i såfall tycker jag dom är konstiga!
— hehe, självklart finns de även de som inte gillar bloggen. Men den delen övervinner ni som gillar bloggen! Tack för att ni finns!! kram


Dagens fråga!?!Vem tycker du Calle påminner mest om?Svara i menyn till vänster!
Resultat redovisas imorgon!

kram

//callekristiansson.blogg.seFolket har sagt sitt!

Folkets val till Latitud 57 är nu klart - af Ugglas, The Boppers och The Refreshments.
Dessutom kommer Calle Kristiansson.

– Det var ganska jämt mellan artisterna, berättar Christian Åberg, Brädholmen Event som arrangerar Latitud 57.
Under en vecka fanns möjlighet att rösta på sex artister. Många av dem som röstade lämnade också kommentarer i sina mejl - om artisterna och Latitud 57.
– Vi har fått oerhört god hjälp av Folkets val, många kommentarer och röster. Det var ett par hundra som röstade, minst. Tack för engagemanget! säger Christian Åberg.
Förhoppningen är att artistutbudet på Latitud 57 ska locka en bred publik och han tror att det program man nu kan presentera tilltalar många.
– Det är en väldig blandning men håller ändå ihop, säger Christian Åberg.
Caroline af Ugglas står på scen på lördagen. Det gör även Fibes! Oh Fibes, Hoffmaestro and Chraa, Martin Stenmarck samt Fake med en gästartist som än så länge är hemlig. På fredagen intar The Boppers och The Refreshments scenen. De är ute på Sverigeturnén Rock n' Roll Summer Tour och spelningen på Brädholmen är deras enda i trakten. Även då spelar Fake men också Calle Kristiansson & The Undervalleys. Calle blev känd i förra årets Idol, där han kom tvåa.
En exklusiv visning till alla läsare!

Hej allesammans!!
Fick ett klipp från killarna tillägnat er!
Vi får i ett par minuter följa med killarna hem till lägenheten för en liten privat rundtur!
häng med och kolla in!

Riktigt trevligt!

Enjoy allihopa!

Tack så mycket killar!!
Får jag lov?


hmm.. Tobbe lång eller Adrian kort?

Va tror ni?


RSS 2.0