"RockTheLake i Växjö bokar Calle & The Undervalleys"

 


Musikfesten Rock The Lake som går av stapeln på det vackra Evedalsområdet i Växjö den 21-22 maj, har nu fått klart med ytterligare en bokning. Det är Calle & The Undervalleys som kommer att spela på lördagen den 22 maj.


Calle är nog mer känd för den stora massan som Calle Kristansson från Kristianstad som kom på andra plats i tävlingen IDOL. Nu är han tillbaka i sin gamla grupp som spelar tung och bluesinspirerad rock. Enligt uppgift kommer sommarens uppträdande att innehålla både eget material från bandet och en del låtar från Idol.


Bandet består, förutom Calle Kristiansson, av Adrian och Josef Underdal samt Arvid "Underdal" Nilsson och mer information om gruppen finns på www.myspace.com/calletheundervalleys.

Tidigare klara artister till RockTheLake är Markus Krunegård, Timo Räisänen, Erik Grönwall, Fibes, Oh Fibes! och Tribe Vibes. De artisterna kommer att spela under fredagen som har ett ungdomsinriktat program.  Alphaville, Sweet, Joel Alme, MA Numminen, Nisse Hellberg, Fancy Dan och Lemonbirds som står för den mer nostalgiska lördagen. Lokala band kommer också att spela båda dagarna. Fler bokningar kommer att tillkomma.


2 dagars biljettpass finns att köpa på Ticnet och kostar 450 kronor tom 31 mars, 550 kronor tom 30 april och därefter 650 kronor.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0