Dagens Callebild!Kramar Pernilla

Det var ett tag sedan...

Hejsan ,

Ett tag sedan jag skrev , men det är svårt att veta vad ni är intresserade av.
Jag skulle verkligen se som så att ni kommenterar vad ni tycker och tänker. för vad jag kan se är det väldigt segt på "kommentar-fronten".

Jag undrar lite om vad ni vill läsa om, vad NI vill se, och höra.
Självkart är de ju inom Calle och Bandet. och inom rimliga ramar såklart. Men är det något speciellt ni känner att, " de här skulle vara kul om dom kunde publicera, eller tog reda på mer om", ( tex så som Pernilla publicera om hur många gånger Calle sökts på google ) kom med förslag. Jag kan ju nästan lova att det mesta nog bara är välkommet.

Och har ni bilder från någon spelning, tveka då inte att skicka dem till Malin.

Ska se om jag får fram någon ide de närmsta dagarna för att få er lite aktiva här på bloggen.
Calle& Arvid special

Här får ni även en av mina bilder på " Calle/Arvid special "
för att göra det hela lite roligare än bara text :)


Ha det bäst,
// Desirée


Vart tog trummorna vägen då?


Framtidens ansiktslyft?


Calle och Kristianstadsdagarna

För er som är intresserade av att se Calle & The Undervalleys i Kristianstad den 14 juli!
   Har ni nu chansen att köpa biljetterna på den här länken!!

https://event.webbiljett.se/kristianstad/step/chooseSeatU.aspx?seID=1


Kramar Pernilla!

Calles idoltips!


Av Maria Zandihn 23 APRIL 00.09

TILLBAKABLICK.
I morgon är det Idol-uttagning i Malmö. Förra året vandrade Calle Kristiansson in med gitarren och charmade Idol-juryn med sitt framförande av ”Walking in Memphis”. Han blev sedan ”Idol-Calle” med hela Sverige. Inför årets uttagning bad vi honom att blicka tillbaka på den intensiva period som
följde som deltagare i en av de största musiktävlingarna i tv.

Möts du av en ringlande kö utanför Folkets Park i Malmö i morgon, möts du säkert också av många sångfåglar och nervösa ansikten. Det har blivit Malmös tur för audition till höstens ”Idol”.

Calle Kristiansson som kom på andra plats i förra årets upplaga var förra året själv en av alla de där personerna i kön. Men att han skulle söka till ”Idol” kom som ett spontant beslut.

– Jag kom dit direkt efter en efterfest. Vi satt och pratade på festen att vi borde söka och att det var en kul grej. Så jag tog det mest med en nypa salt, säger Calle Kristiansson som numera lämnat hemstaden Kristianstad och flyttat till Stockholm.

Hur kändes det egentligen att träffa juryn?
– Det var nervöst såklart, just att sätta sig inför tre personer som ska bedöma dig är något helt annat än att spela på en restaurang där du egentligen kan strunta i vad de tycker.

Har du något knep för att minska nervositeten?
– Av alla fredagsfinalerna i ”Idol” så lärde jag mig att spela cool, till sist går man på det själv.

Vad var roligast under ”Idol”?
– Det måste ha varit när vi bodde på hotellet, jag bodde ju där i fyra månader. Det handlade inte jättemycket om musik, man övade mest på sin låt och hade sedan ett tvåminutersframförande. Men på hotellet satt vi och jammade ganska mycket, det blev lite som ett kollo där man lärde känna de andra väldigt bra.

Vad är du mest nöjd med när du tänker tillbaka?
– Varje vecka man klarade sig kändes bra. Det var inte så att mitt mål var att komma femma, utan faktiskt bara att göra så gott jag kunde, vilket tydligen räckte.

Har du lärt dig något speciellt genom ”Idol”?
– Skillnaden mellan musiker och artist. Tidigare tänkte jag att det inte var någon skillnad, men det är det. Artist är mer ett paket.

Vilket föredrar du att kallas?
– Musiker, för mig handlar det mer om musikalitet och en känsla man har. Lady Gaga är en typisk artist, jag har hört henne sjunga och hon gör det väl bra, men jag skulle inte vilja köpa någon skiva med henne. Just för hela artistprylen och att hon spelar på kändisdelen och penisryktet, saker som gör att hon säljer ännu fler skivor.

Men du blev själv känd över en natt. Hur tacklade du det?
– Det är såklart roligt också. Men det var en väldigt märklig social situation. Många vill vara runt en, men man vet inte vad de vill.

Är det många som raggar på dig?
– Vill man ligga är det nog inga problem.

Hur kändes det när hela ”Idol”-karusellen var över?
– Väldigt märkligt. Då insåg jag att jag hela tiden haft som mål ”bara en vecka till”, men när det var final så var det ju inte fler veckor, så det gjorde inget att Erik vann.

Du har lämnat sologrejen lite bakom för att satsa på ditt band – Calle and the Undervalleys?
– Ja, just nu håller vi på med en platta där jag skrivit det mesta av materialet, men när den släpps får vi se. Vi spelar rätt mycket ute också.

Vem tycker du ska söka till ”Idol” i år?
– Alla som vill göra detta. Det är många gånger jag känt ”vad har jag gett mig in på” så det gäller att man är förberedd på en press och framförallt stress. Jag var inte särskilt stresstålig så jag mådde dåligt i stället, men det finns inga sätt att komma undan.

Något annat man ska tänka på?
– Beror på vilken väg man vill välja. Antingen kör man på ett jippo att man är tvåkönad eller så kan man vandra kvalitetsvägen. Jag känner väl att det inte hade varit så mycket värt om man sålt på ett penisrykte som Lady Gaga, utan tycker man ska vara sig själv. Ta det för vad det är.

Vad ska man tänka på när man väljer låt då?
– Man ska ta ”Walking in Mephis” (skratt), nej, men det är olika, beror på vilken röst man har. Men att köra en låt med lite soul i sig, oavsett om det är en rock-, pop-, eller blueslåt. Då tar man det till nästa steg direkt. Det viktigaste är att det är mycket känsla så man kan sjunga hela vägen ut.

Kommer du själv kolla på ”Idol” i höst?
– Ja, det kommer jag. Jag har nog inte riktigt fattat hur stort det är, det kommer bara till en ibland. Som när vi spelade i Sunne för någon vecka sedan. Jag har varit i Sunne en gång i mitt liv, men nu vänder alla sig om på stan, folk vet vem jag är. Det är fortfarande konstigt.

http://www.laholmstidning.se/article/20100423/NOJE/704229806/1294/laholm/*/calles-idoltips


Dagens Callebild!"To be whit you"

Kramar pernilla

Calles blogg 26/4 - "Ny gitarr...""Hälsa Calle att jag är 5 år"

Som ni vet spelade Calle & the Undervallys MX Rockbar i Alinsås i fredags.
Där fick 5 åriga Anton träffa sin stora Idol!
Det är det gulligaste jag har sett på länge, så in med er och se på det!

Klicka på länken så kommer ni
http://www.alingsasaren.se/?p=1036Kramar Pernilla


Dagens Callebild!"Here I go again"

Kramar Pernilla

Calles blogg 24/4 - "Alingsås.."

Tack för igår Alingsås och i synnerhet tack till killarna på MX rockbar! Jag blir glad när folk verkligen lyssnar på musiken. Extra roligt när våra egna låtar går hem.

Jag har köpt en ny akustisk gitarr som överlägset slår ut min andra. Det ska bli intressant att köra med den live ikväll. 

Sitter i Nässjö nu och laddar inför ikväll. Har precis bastat och badat bubbel-pool på hotel högland nu.. Ska bli jävligt roligt!

hör s sen. ni ska få en bild på gitarren också..

puss och kram /calle


Calle googlas..

..så här mycket i månaden!

haha! Va kul! :)

Kramar Pernilla


Dagens Callebild!"Are you gonna go my way"

Kramar Pernilla


Tiden går och går..

Jösses allesammans!
Tänk va tiden går fort när man har kul inte sant:P
Snart har jag haft denna blogg i 5 månader, och jag kan fortfarande inte fatta hur många ni är som fattat intresse för att följa det som skrivs här:)
Som ni kanske märkt har jag börjat ta lite hjälp utifrån, då mina idéer börjat tryta, och sen är de alltid nyttigt att få in nya perspektiv och åsikter:P
Jag vill tacka dessa underbara tjejer som hjälper mig, ni vet vilka ni är och ni är helt fantastiska!!

Jag har under den senaste tiden inte varit så jätte aktiv själv på bloggen och kommer säkert att ta de lugnt ett tag framöver och låta dessa tjejer fixa med inläggen lite, självklart kommer jag sticka in med nått material om jag anser att det saknas eller har missats något, men jag litar helt på dessa personer och vet att dom kommer fixa det superbra!

Jag ska sätta mej ner ett tag nu och fixa ihop lite material som jag ska ge världens bästa killarna, i hopp om att dom vill dela med sig lite om vilka dom är, så att ni trogna läsare och underbara fans ska få lära känna dom lite bättre:) Jag vet att efterfrågan på detta är väldigt stor och jag ber om ursäkt för att det har tagit så lång tid för mig att ta tag i det hela, förlåt:P

Men de ska bli ändring på de nu!!
Jag återkommer inom kort med mer info om detta, så länge kommer Pernilla, Desirée, Isabel och Fadia göra vad dom kan för att hjälp mig:)
Och tjejer det uppskattas enormt:)

Tack alla underbara bloggläsare och calle & the undervalley-fans där ute, ni rockar!!

Ha ett Underbart veckoslut!!

Vi hörs inom kort!!

pöss pöss!!


//callekristiansson.blogg.seDagens Callebild!

Tänke att vi kör "dagens calle bild en gång i veckan" annar tar ju alla bilder slut.. :)

Enjoy!
Kramar Pernilla


Fredagsmys och spelning!

Hallå ja!
Mår ni Callefans bra?
Ikväll spelar Calle & the Undervallys i Allingsås.. vilket ni säkerligen inte har missat!
Ni som ska dit, skicka gäna in bilder på malien! :)

Imorgon får vi säkert ta del av Allingsås lokaltidnings! Så vi ser fram emot den!
Ha en bra fredagskväll allaihopa!

kramar Pernilla!

Calles blogg 23/4 - "Hej igen..."

Nu ska jag ta tag i min blogg igen hade jag tänkt. Får se hur länge jag klarar denna gången. Anledningen till att det inte riktigt funnits någon motivation att lägga ner mer tid på den har nog berott på att jag inte riktigt vetat vad jag ska skriva. Imorgon ska jag, mitt fantastiska band och bröderna-underdals fantastiska nästkusin (syssling, tremänning.) åka till Alingsås och bjuda på lite rock 'n' roll i sin renaste form. Om du bor i närheten så hoppas jag att vi ses där.. Igår var jag och ovannämnda ute och gjorde Kristianstad osäkert tillsammans med självaste skandalprinsessan Jackie Ferm som jag även gick i gymnasiet med. Det var väldigt trevligt.. Nu ska det skrivas lite om Jackie.. Jag vet att det finns blandade åsikter om denna tjejen men en sak är säker: Jackie Ferm är grym! Jag, likt många av er som känner till henne har nog lite svårt att förstå vad hon är ute efter och vad det är hon vill egentligen. Men om man omfamnar faktumet att vi aldrig riktigt kommer förstå henne så kan vi bara njuta av det öppna sinnet och den frispråkighet som hon helt och hållet tar fullt ansvar för. Till dom som retar sig på henne vill jag bara påpeka att Jackie inte gör världen till en sämre plats. Världen är som den är och Jackie har lärt sig att leva i den. Jag skulle aldrig rekommendera en ung tjej vika ut sig i Slitz. Men den som vill göra det, vågar stå för att den vill det och till och med vågar göra det, kan jag bara beundra.. Jackie Ferm kanske är en bimbo, men hon är ingenting som hon inte vill vara. och DET, mina damer och herrar, är coolt! Jag hoppas att ni förstår hur jag menar och om ni inte gör det så säg till, då försöker jag igen.. so long.. /Calle


Calle till alingsås den 23 april

Imorgon kommer Calle med band till MX Rockbar i Alingsås. 
Han spelar 2 x 45 min med start 21.30

Åldersgräns: 20 år
Arrangör: MX Rockbar
Plats: MX Rockbar
Adress: Norra Strömgatan 40 ingång Nygatan

Så till alla er som ska dit har du sjukt kul!!
Och återigen glöm inte eran kamera!!

kram kram!!

//callekristiansson.blogg.se

(Biljetter finns att köpa på Alingsås Turistbyrå 0322-61 62 00, ticnet.se och Ticnet 0771-70 70 70)


Dagens Callebild!Kramar pernilla

Dina tankar?

Hejsan därute. Jag satt och funderade häromdagen på vilka tankar ni andra fans hade innan de träffade Calle, Arvid, Adrian & Josef första gången?

Hur trodde ni dom skulle vara ?
Och vad var första intrycket av bandet?

Jag kan ju ta mig som ett exempel:
Jag var verkligen säker på att Calle var en grabb med båda fötterna på jorden, och visste att han var en trevlig prick. Men jag hade inte den blekaste aning om hur de andra killarna var. Skulle dom vara sociala, eller mest hålla sig i skuggan?
Och dom var så fruktansvärt glada, trevliga och kramgoa som få.
Och man gick ifrån spelningen med ett leende på läpparna.


Mitt första intryck, det måste varit när vi fråga Calle om vägen. Mina kompisar blev helt till sig, medans jag behöll lugnet och fråga helt enkelt om han visste var dem skulle spela, för vi hittade inte. Och inte ens han visste, men han fick veta, och vi fick lov att följa med dit dem skulle spela.
Och av de andra grabbarna, de var nog när jag bett Calle att kalla ut killarna för autografer, och dem blev nog glada, det verka som så, massor av liv och rörelse blev det, Lappar som skickades hit och dit som den ena efter den andra skulle skriva sin autograf.. Redit trevligt. Och Massor av kramar och bilder blev det ju såklart.


( Detta hände i Hässleholm, )


Här är en sämmre bild på när killarnaq kom ut och skrev autografer :)
Bilden är en av mina privata bilder från Hässleholm spelningen, när jag bad om att killarna skulle komma ut och skriva autografer, Så underbart att se deras leenden =)


Och som jag skrev där uppe, skulle vara kul om man fick höra era tankar, vad hade ni för förhoppningar, hur uppfattade ni dem, och vad är det första ni minns sådär otroligt mycket? -Något speciellt de sa eller gjorde som ni minns alldeles extra?
Berätta, jag/ Vi tar gärna del av det ni har att berätta för oss.


Ha det bäst
/ Desirée

Hej hej!

...Pernilla här som skriver! Jag är 18 år, bor i sköna skauneland!
Jag älskar musik, sjunga då med såklart!

Folk frågar mig, Varför Just Calle? Den frågan har jag INGET vettigt svar på..
När han dök upp där på tv-skärmen fick jag upp tanken "Killen har båda fötterna på jorden, hoppas nu att verkligen KAN sjunga!?"
Och yes! Det kunde han verkligen! Och vi alla vet hur rästen fortsatte! ;)

Jag hoppas att ni har sätt Calle and the Undervallys Live!
Dom är superbra! härlig blaning med egna covers, Egna låtar och låtar från idoltiden! verkligen jätte bra!!
Gå och se dom!
Massa Kramar
Pernilla http://Dahpernilla.blogg.se

Dagens Callebild!

Tänkte att jag kunde starta en ny grej!

Bjuder på en egentagen Calle bild.. Bilden är tagen i Kristianstad. På premiärspelningen! Grym dag! :)
Enjoy!

kramar pernilla

Besatt? - Nej, bara ett troget fan!

Hej på er! Jag har en lite fundering, som kanske ni läsare kunde svara på, alltså om ni råkar ut för samma sak som mig.
Jag har sett calle fem gånger och jag tycker fortfarande han är lika bra som när jag hörde honom första gången. Och jag tror det är fler av er som läser som säkert också har sett calle ett antal gånger på hans signeringar osv. Då tänkte jag fråga er: Kallar era vänner er för besatt för att ni har sett honom några gånger? Tycker dem att ni är konstiga som åker och kollar på honom mer än en gång?
I såfall bry er inte om det! Jag själv vet hur det är, det är alltid någon som säger "har du inte sett calle i helgen eller" till mig när jag kommer tillbaka till skolan efter en helg, och det finns dem som säger att jag är "besatt" av honom. Det tycker jag är knäppt! För jag menar, tycker man verkligen om en artist och dens musik så kan man väll passa på att se honom live när man har chansen?
Jag tar inte åt mig av alla dumma kommentarer som jag får höra, eftersom jag vet att hade deras idol varit i en stad nära dem så hade dem också tagit chansen att åkt dit och lyssnat/kollat på idolen.
Dessutom så gör det mig så glad att stå vid scenen, och få höra calle (& the undervalleys) sjunga. Det gör ju en bara så lycklig att få se hur bra dem är!

Så jag säger det till er som älskar calle men som kanske har vänner som stör sig på det: Bry er inte om det, ni får tycka om vilken artist ni vill! :)

Kram FadiaEn bild på mig och calle sen jag såg honom sist, i hässleholm 25/3.


"Jag visste att han skulle lyckas"

Det hela började en kväll i höstas, då jag som vanligt satt och såg Idol 2009. Det var då, från audition i Malmö som det hände! In till idoljuryn kliver det in en grabb från Kristianstad med gitarren och sjunger Walking in Memphis. Jag sa redan då, att den där grabben kommer att komma bland dem tio bästa i slutet! Tänk så rätt jag hade! Vecka efter vecka följde jag sedan Calles väg mot finalen. Jag hade först tänkt sitta hemma i soffan och följa hela idolfinalen på tvn. Men det kändes inte riktigt rätt. Sagt och gjort, onsdag samma vecka som finalen, fixade jag biljett till både Globen och resan till Stockholm och bokade hotellet. Där i Globen, fick jag uppleva en helt underbar Idolfinal. Att han sedan ”bara” kom 2:a, bekymrade mig inte! Nej då, jag visste att han skulle lyckas ändå!

Jag har sedan dess följt Calles framgångar, och har nu som många andra fans åkt ett antal mil för att höra honom spela och sjunga live. På skärtorsdagen spelade Calle och The Undervalleys på Heartbreak i Gävle, och jag var på plats för att se och höra dem. Stämningen var på topp och killarna gjorde en fantastisk spelning. Träffade även många trevliga Gävlebor.
Lördagen veckan efter satte jag mig i bilen och styrde 33 mil ner till Rättvik. Den här gången skulle Calle och The Undervalleys spela på Rättvik Bowling och Krog senare på kvällen.
Hade turen att få träffa och hälsa på Calle, Arvid, Josef och Adrian på hotellet då de precis var på väg till spelningen. De äntrade scenen 23.30, och även här var stämningen hög bland publiken. Den energi och spelglädje som dem här killarna har, smittar verkligen av sig.
Förväntningen var hög inför den här resan och så här i efterhand kan jag bara summera Rättviksresan med ett enda ord… fantastisk!

Nu ser jag framemot nästa spelning den 14 maj i Örnsköldsvik då killarna kommer att spela på Örnexpo. Sedan har jag en resa inplanerad till sommaren. Då bär det av 90 mil söderut, ner till Kristianstad och Kristianstadsdagarna. Jag kommer att vara där några dagar, uppleva festyran och bland annat få se Calle och The Undervalleys spela på hemmaplan.
Nu hoppas jag på en sommar med mycket sol, värme och bra musik.
Må så gott allesammans, hoppas vi ses på någon spelning framöver.

/Lotta AnderssonVill du vara bloggansvarig ett par dagar?

Nu tänkte jag låta en av alla er som läser bloggen få delta lite extra:)
Eftersom att mina idéer helt tryter så tänkte jag ordna en mindre tävling:)
Den utav er som känner att ni vill styra upp och blogga lite, maila en motivering till varför just du ska få sköta bloggen!
Jag kommer sen utse den som kommer att sköta bloggen i tre dagar onsdag till fredag!
Känner du dig modig och motiverad nog så tveka inte utan maila direkt!

Kom igen!!


blondmagicwoman@hotmail.com


kram kram


//callekristiansson.blogg.se

Calle kommer till Alingsås den 23 april
kl. 21:30-1:00

Calle Kristiansson succéresa kommer till Alingsås och MX Rockbar.

Calle Kristiansson, 21 år från Kristianstad är en av de två som nåt toppen av
Idol 2009.
Calle bor i Kristianstad med sin familj. Han har sjungit i hela sitt liv och
när han inte huserar runt i toppen av Idol, jobbar han som bartender och
trubadur.

På gymnasiet studerade Calle Estetiskt program och hans sånglärare Lotta var en
viktig ingrediens för Calle musikintresse.

2002 uppträdde Calle för första gången på UKM hemma i Kristanstad och sju år
senare står nu Calle på Globens stora scen i finalen av Idol 2009.
.
Fredag 23/4 kommer Calle med band till MX Rockbar.
Calle spelar 2 x 45 min med start 21.30

Åldersgräns: 20 år

Arrangör: MX Rockbar
Plats: MX Rockbar
Adress: Norra Strömgatan 40 ingång Nygatan

Förslag till vad ni kan bidra med!

Hej igen alla!
Dagar har nu gått och jag behöver fortfarande eran hjälp.
Så till alla er som verkligen vill hjälpa till men som inte kommer på vad ni ska bidra med så tänkte jag att jag kan försöka ge er lite förslag:)

Ni kan som vanligt skicka in era fina bilder som ni tagit vid spelningar och liknande.
Ni kan skriva in små historier eller dela med er av era minnen som ni har av calle, arvid, adrian och josef.
Tycker ni att det saknas nått på sidan så kan ni maila in förslag på vad som kan läggas till eller förbättras:)
Jag tycker även headern är lite tråkig nu så om ni har förslag på en sådan, alltså toppbilden på sidan så maila gärna in den till mig:)

Jag hoppas ni har fått lite hjälp på traven nu:)

sätt igång och pyssla nu!!!

Ha de bra!!

kram kram

//callekristiansson.blogg.se

bilder från hässleholm 25/3
ni får väl luta huvudet lite:)

Bilder från Gislaved 20/3
oskarshamn!

– Startfältet i år är kanon, säger Christian Åberg.

Han är pressansvarig för Brädholmen Event som arrangerar festivaldagarna tillsammans med Oskarshamns Motorbåtsklubb. 1 500 biljetter har sålts sedan släppet i december. Det finns plats för 8 000 konsertsugna gäster och Christian Åberg hoppas givetvis att platserna ska gå åt.
Det senaste dragplåstret stavas Erik Hassle. Han är killen som slog igenom med singeln Hurtful och som kammade hem en Grammis i kategorin Årets nykomling förra året. Nu är han albumaktuell och befinner sig på turné i USA.
– Han är ett större namn som kan locka den yngre målgruppen. Det känns extra kul att få hit honom eftersom han mest spelar i USA och England. Det här blir hans enda festivalspelning i Sverige, så det är exklusivt, säger Christian Åberg.
Men Erik Hassle blir inte ensam om att fylla scenen på lördagskvällen. Martin Stenmarck inleder sin sommarturné i Oskarshamn. Dessutom är Caroline af Ugglas och Hoffmaestro&Chraa sedan tidigare klara. De senare är en av Christian Åbergs personliga favoriter.
– De har en härlig energi och är på gång, lite åt samma håll som Timbuktu som spelade förra året. Jag tror att de kan bli hur bra som helst. Men jag gillar alla artisterna. Calle Kristiansson är också en kul kille med lite soulkänsla.
Festivalen pågår 2 och 3 juli. Dagarna kommer att präglas av offshore-racet som motorbåtsklubben arrangerar, medan kvällarna går i musikens tecken. En nyhet är att ungdomar under 18 år ska erbjudas en drogfri nattklubb efter spelningarna, men nattklubb för vuxna kommer också att finnas. Dessutom planerar Brädholmen Event att sända intervjuer i en egen radiokanal under veckan.
Allt som allt är Christian Åberg mycket nöjd.
– Vi har utvecklat festivalen och täckt in den svenska artisteliten.

//Anna Hultman

Artistbokningarna för Latitud 57 är klara.


Fredag 2/7
Calle Kristiansson
Rock'n roll summer tour med The Boppers och The Refreshments
Fake

Lördag 3/7
Erik Hassle
Caroline af Ugglas
Fibes, Oh Fibes!
Hoffmaestro&Chraa
Martin Stenmarck
Fake


Kristianstadsdagarna!

Till sommaren drar killarna ner till sina hemtrakter för att spela på Kristianstadsdagarna!
Jag vet att många av er som läser bloggen kommer att besöka Kristianstad dessa dagar.
Eventet kommer äga rum mellan den 9-17 Juli.

Om du känner att du behöver lite mer info angående detta så kolla in:

kristianstadsdagarnas egna sida!

hoppas vi ses där allesammans!!

kram på er!!!

//callekristiansson.blogg.se

Produktionsstopp:P

Anledningen till den dåliga uppdateringen är att det är stopp i produktionen när de gäller bloggmaterial.
Och nu kommer killarna även vara lediga ganska många dagar, vilket inte kommer leda till material i överflöd.
Förhoppnignsvis finns det nån där ute som läser detta, vars lampa tänds och bidrar med lite idéer:)
Det finns inga dumma förslag, har du nått så tveka inte, skicka genast in de:)

Jag är tacksam för all hjälp jag kan få, speciellt nu:)

Ha de gott vänner!!

kram kram!


//callekristiansson.blogg.se

"jag var nöjd med att komma tvåa"

Idoltvåan Calle Kristiansson tar med sitt gamla gymnasieband till Rättviks bowling & krog på lördag. Nu jobbar han på en uppföljare till debutplattan. - Jag har mer att bevisa, säger han.

Att det blev Erik Grönwall som fick sjunga vinnarlåten Higher i Idol 2009 grämer sig inte Calle Kristiansson över.

- Det sved inte så mycket alls faktiskt. Jag var väldigt nöjd med att komma två, säger han.

Så här en tid efteråt, vilket perspektiv har du fått på Idolhetsen?

- Det har varit bra för min karriär. Jag hade väldigt kul under Idol och jag har haft väldigt kul efteråt. Jag har fått möjlighet att göra det jag vill.

Vad var det viktigaste som du lärde dig som Idoldeltagare?

- Jag lärde mig skillnaden mellan artist och musiker. En artist är ett helt koncept och en musiker behöver vara bra på att spela på sitt instrument.

Var placerar du dig själv?

- Någonstans mitt emellan. Och låtskrivare på ett hörn, det vill jag också kalla mig.

Hur ska du undvika att bli en av alla bortglömda Idoldeltagare?

- Ja, du. Det är lite det jag försöker fundera ut själv. Men det gäller att fortsätta köra sin grej och kanske släppa en bra, äkta och originell platta som sticker ut lite. Musikindustrin behöver en platta som sticker ut och jag själv tycker at jag behövs, så det är ganska enkelt att motivera sig.

Calle Kristiansson hoppas på att snart få spela in en ny skiva med eget material. På den självbetitlade debutplattan, som släpptes i december förra året, sjöng han enbart andras låtar.

- Jag har mer att bevisa, men det är en coverplatta som är bra och den är jag, säger han.

//Jessica Dalman

 

Fick en liten låt!

Tycker alla kan ägna några minuter till detta klipp, bra musik förtjänar att lyssnas på!RÄTTVIK NÄSTA!

Imorrn är det dags för Rättvik att ta emot killarna!
Jag hoppas att ni är många som ska dit och att många fina bilder kommer att tas!
Jag behöver någon som kan ta lite bilder till bloggen så om du vet att du ska dit, hör av dej!!
Det som gäller för kvällen är följande:


Var: Rättvik Bowling & Krog
Förköp: 150 kr.
Biljetter köpes hos: Rättvik Bowling & Krog.
Öppet 22.00–02.00.
Calle entrar scen 23.30
Ålder:18 år.

Ha en bra kväll!!

//Lotus stand-in

Click Click!
foto:Johan Eriksson


Fick lite fina bilder av Julia!


//foto: julia heljedal


tack julia för bilderna!!


Calle & the Undervalleys invigde "nya" Heartbreak!

Lagom till påsken var det dags för smygöpppning av övre plan på Heartbreak Hotel, som renoverats under några veckor.

– Jag trodde inte det skulle bli klart till i kväll, sa Philip Schultz, nattklubbschef på Heartbreak. Såg ut som en byggarbetsplats i går. Men dom har jobbat på bra så det blev klart. Nu återstår bara lite smågrejer som ska fixas senare. Jag är jättenöjd.

Den här kvällen var det gamla krogrävar och partyglada förmågor som var inbjudna på en liten förtitt på övre plan på Heartbreak. Som känns trendigare och ger känslan av mer barhäng och after work med fler sittplatser. Lite New York-känsla.


Calle Kristiansson med band på scenen på övre plan på Heartbreak. Foto: Maria Hammarberg
Vid tolvsnåret var partyt igång för fullt och det dansades och tjoades till Calle Kristiansson med band på scenen.

Calle Kristiansson kom tvåa i Idol i vintras och har kommit ut med ett coveralbum med några av låtarna som han sjöng i Idol. ”Walking In Memphis” är den som har spelats allra mest på radio.

Calle har varit intresserad av musik sedan han var liten och studerade på estetsiska programmet på gymnasiet. Hans sånglärare Lotta bidrog starkt till hans framtida musikkarriär. När gymnasiet tog slut började han jobba som bartender och trubadur, och efter en tid i trubadurvärlden blev det Idol där han kom tvåa.

Calle var i sitt esse på scenen den här skärtorsdagen. En mysig, go krambjörn som ger allt tills svetten lackar. Highway to Hell fick publiken framför scenen att skrika efter mer. I like.


GLAD PÅSK!!

Nu är det påsk och jag önskar er alla en underbar och glad sådan!!
Ikväll lirar killarna i Sunne, en av Sveriges enligt mig mysigaste platser:)
Så är ni i närheten så checka in på Selma Lagerlöf hotell och Spa och ha en riktigt fin helg:P

Glad påsk till er alla!!!


BTW!!

Återigen är det lite brist på bloggmaterial så om ni känner att ni vill bidra med något är ni varmt välkomna:P

Kram kram

Lockande artister på Laholms kulturfestival

Calle Kristiansson

 

Om drygt två månader drar Laholms kulturfestival igång.
- Den bästa någonsin, säger en självsäker Johan Hjert, som tillsammans med Jonas Heintz på Sensus och festivalgeneralen Maja Lindgren komponerat ihop programmet.

Festivalen arrangeras för tredje året i rad. Platsen är densamma som tidigare, Gröningen intill Lagan i Laholm.
Johan Hjert understryker att årets festival har större bredd än tidigare.

Bra blandning
- Vi  har en bra blandning mellan nya kommande band och rutinerade, kulturskolan ges större utrymme än tidigare och mitt i detta musikaliska smörgåsbord har vi stå-upparen Peter Wahlbeck, som på sitt sätt uppmärksammar Världsmiljödagen den 5 juni.

Festivalen pågår under en hel vecka, 31 maj – 6 juni. Krutet läggs förstås på senare delen av veckan. Samtidigt har arrangörerna varit måna om att sprida de stora artisterna till mer än en dag.

Fredagen den 4 juni kommer Calle Kristiansson, tvåa i förra årets Idol. På scenen står också Laholmsbandet She & Them och Halmstadskillarna i Beatleboys, en grupp som tolkar Beatles minst lika bra som Liverpool på sin tid.

Lördagens huvudattraktioner är Hästpojken, som länge legat på Trackslistan med låten ”Gitarr och bas, trummor och hat”, och soulpopbandet Fibes! Oh Fibes!. Deras låt ”Love child” hördes ofta i P 3 i fjol.

Finaldagen, den 6 juni, blir en fröjd för såväl ögon som öron. Liksom i fjol utgår Västkustrallyt från Gröningen, ett veteranrally som förra året lockade närmare 150 ekipage.
Den musikaliska scenen upplåts till rocklegenden Eldkvarn med Plura Jonsson och Carling Family, som bjuder på medryckande jazz. Dessförinnan framträder en jättekör med sångare från hela Halland.

Det är bäddat för en härlig försommarvecka i Laholm.


RSS 2.0